Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Ambienta Effecta BszMarket.com.mk

Ambienta Effecta акрилна

Декоративен малтер за декорација на фасада отпорен на UV зраци и атмосверски влијанија.
Пакување: 15 l

Ambienta Effecta BszMarket.com.mk

Ambienta Effecta силиконска

Еколошка изузетно водоотпорна боја наменета за фасадно бојадисување.
Пакување: 15 l

Ambienta Grund BszMarket.com.mk

Ambienta Grund

Основен премаз за декоративни малтери, овозможува подобра прифатеност на декоративниот малтер врз рамна подлога.
Пакување: 5 l, 15 l

Ambienta kadaluks  BszMarket.com.mk

Ambienta kadaluks

Двокомпонентен дебело слоен премаз за репарација на кади направени од метал или појачан полиестер.
Пакување: 1 kg

Ambienta Colorica BszMarket.com.mk

Ambienta Colorica

Концентрирана пигментна паста се додава на боите за внатрешна и надворешна декорација на ѕидовите.
Пакување: 750 ml

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.