Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

 

Во 2005- та година со формирањето на БСЗ Инженеринг е основана и фирмата БСЗ Маркет која се занивава со трговија на големо на мало. Во БСЗ МАРКЕТ може да се најдат познати брендови на производителите како од регионот така и од светот од областа на: бои и лакови, електрика, железарија, алати и прибор за работа, водовод, санитарии и тн. Нашиот продажно-изложбен салон се наоѓа на: улица Колзе број 37 во населба Козле во Скопје. Повелете посетете не.

 

Доле е прикажана карта од Скопје за полесно да пронајдете каде се наоѓаме. 

*на картата нашиот салон е означен со заштитното лого на БСЗ Маркет

 
Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.

 


 

     
Каде се наоѓаме