Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

 

БСЗ Инженеринг е фирма основана во 2005 –та година во Скопје. Се занимава со проектирање и изведба на водоводна и електрична инсталација, молеро фарбарски услуги како и комплетно уредување на бањи и купатила во индивидуални станбени, колективни и јавни објекти на целата територија на Република Македонија. Собираните искуства во работата на поединци во фирмата во изминатите години и младиот кадар кој го има во фирмата донесе до многубројни успеси во работата преточени во голем број на изработени објекти на територијата на целата држава.

 

На следната фотографија е прикажан еден од проектите на БСЗ Инженеринг како споредба каква беше просторијата пред и по работењето на тимот.* кликни на фотографијата за да ја зголемиш

 
Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.