Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Туш кабина BszMarket.com.mk

Туш кабина

Аголна туш кабина за полукружна туш када тип 1.
Димензии: 800 x 800 x 1850 mm.

Туш кабина BszMarket.com.mk

Туш кабина

Аголна туш кабина за полукружна туш када тип 2.
Димензии: 900 x 900 x 1850 mm.

Туш кабина BszMarket.com.mk

Туш кабина со масажер

Аголна туш кабина за полукружна туш када со вграден туш панел за масажа.
Димензии: 900 x 900 x 1850 mm.

Туш кабина BszMarket.com.mk

Туш кабина

Аголна туш кабина за коцкаста туш када тип 1.
Димензии: 800 x 800 x 1850 mm.

Туш кабина BszMarket.com.mk

Туш кабина

Аголна туш кабина за коцкаста туш када тип 2.
Димензии: 900 x 900 x 1850 mm.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.