Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Tekadom BszMarket.com.mk

Tekadom акрилен

Еднокомпонентна леплива маса на база на акрилна дисперзија за фиксирање на порозни материјали во внатрешни простории.

Tekapur монтажна BszMarket.com.mk

Tekapur монтажна

Полиуретантска пена која се зацврстува со помош на влагата од воздухот.

Tekapur plus BszMarket.com.mk

Tekapur plus

Полиуретантска пена која се зацврстува со помош на влагата од воздухот. Специјалната формула и Altamax адаптерот и даваат многу подобри карактреристики.

Tekasil 300 C BszMarket.com.mk

Tekasil 300 C

Ендокомпонентна силиконска маса на ацетатна основа. Се користи за зацврстување на фуги оптеретени на високи температури.

Tekasil acetat BszMarket.com.mk

Tekasil acetat

Еднокомпонентна силиконска маса на ацетатна основа. Се користи за зацврстување на неоптеретени фуги.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.