Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Редуцир  BszMarket.com.mk

Редуцир

Редуцир за преоѓање од помала кон поголема цевка и обратно.

Тело вентил BszMarket.com.mk

Тело на вентил

Тело на вентил.

Тештик BszMarket.com.mk

Тештик

Тештик за поврзување на три цевки.

Тештик BszMarket.com.mk

Тештик машки

Тештик за поврзување на три цевки. Со машки навој на еден од излезите.

Холендер BszMarket.com.mk

Холендер

Холендер за поврзување на две цевки.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.