Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Колено машко BszMarket.com.mk

Колено машко

Колено со машки навој за поврзување под агол од 90 степени.

Колено со ушка BszMarket.com.mk

Колено со ушка

Колено со ушка со женски навој за поврзување под агол од 90 степени.

Крст BszMarket.com.mk

Крст

Крст за спојување на четири цевки.

Муф BszMarket.com.mk

Муф

Муф за поврзување на две цевки.

Премин BszMarket.com.mk

Премин

Премин за поврзување на две цевки со заобиколка.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.