Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Вентил BszMarket.com.mk

Вентил

Вентил со никлована капа за контрола на водата.

Завршна капа BszMarket.com.mk

Завршна капа

Завршна украсна капа.

Колено 45  BszMarket.com.mk

Колено 45

Колено за поврзување на две цевки под агол од
45 степени.

Колено 90 BszMarket.com.mk

Колено 90

Колено за поврзување на две цевки под агол од
90 степени.

Колено женско BszMarket.com.mk

Колено женско

Колено со женски навој за поврзување под агол од 90 степени.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.