Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Колено 45 BszMarket.com.mk

Колено 45

Колено за поврзување на цевки под агол од 45 степени.

Колено 90 BszMarket.com.mk

Колено 90

Колено за поврзување на цевки под агол од 90 степени.

К рачва BszMarket.com.mk

К - Рачва

Рачва од типот К за поврзување на канализациона инсталација.

Ревизија BszMarket.com.mk

Ревизија

Ревизија за поврзување на канализациона инсталација.

Редуцир BszMarket.com.mk

Редуцир

Редуцир за поврзување на канализациона инсталација.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.