Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Акрилна када BszMarket.com.mk

Вградувачка када

Акрилна вградувачка када.
Димензии: 1600 x 700 mm.

Акрилна када BszMarket.com.mk

Када со страничен панел

Акрилна када со сопствени ногарки и страничен панел. Со подесувачка висина од 590 до 610 mm.
Димензии: 1500 x 900 x 580 mm.

Челична када BszMarket.com.mk

Вградувачка када

Челична вградувачка када без дупки за батерија.
Со подесувачка висина од 560 до 580 mm.
Димензии: 1700 x 750 mm.

Челична када BszMarket.com.mk

Вградувачка када

Челична вградувачка када без дупки за батерија.
Со подесувачка висина од 542 до 580 mm.
Димензии: 1800 x 800 mm.

Аголна када BszMarket.com.mk

Аголна када

Акрилна аголна када. Достапна во двете варијанти (лево и десно).
Димензии: 1500 x 1000 mm.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.