Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Akril Dekor BszMarket.com.mk

Akril Dekor

Акрилна мозаик боја за бојадисување на внатрешните ѕидни површини.
Пакување: 5 l

Akrilin BszMarket.com.mk

Akrilin

Кит за поправање на површински гребнатинки на дрвени површини.
Пакување: 150 g, 750 g, 8 kg

Akrinol BszMarket.com.mk

Akrinol

Лепило за лепење на керамички елементи и елементи од сипорекс.
Пакување: 5 kg, 20 kg

Фугирна маса BszMarket.com.mk

Фугирна маса

Маса за фугирање на ѕидни и подни облоги од керамички плочки.
Пакување: 2 kg, 5 kg, 20 kg

Hidrozol BszMarket.com.mk

Hidrozol

Премаз отпорен на вода и влага. За премачкување на простории во кои постои опасност за појавување на влага и вода.
Пакување: 20 kg

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.