Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Bori BszMarket.com.mk

Bori

Лак лазура за заштита на дрвени површини од сонце и од атмосверски влијанија.
Пакување: 750 ml

Nitro emajl BszMarket.com.mk

Nitro Emajl

Лак за декорација и заштита на различни метални површини од околните влијанија.
Пакување: 750 ml


Spektra 2000 BszMarket.com.mk

Spektra 2000

Снежно бела боја за бојадисување на внатрешните ѕидни површини. Лесно нанослива.
Пакување: 2,5 l

Spektra фасадна BszMarket.com.mk

Spektra фасадна

Акрилна боја за бојадисување на фасадата.
Пакување: 15 l

Spektra plus BszMarket.com.mk

Spektra plus

Дисперзиска боја за бојадисување на внатрешни и надворешни ѕидни површини.
Пакување: 10 l

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.