Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Свеетлински сензор BszMarket.com.mk

Светлински сензор

Светлински сензор за поврзување со уред за осветлување.

Трифазен утикач BszMarket.com.mk

Трифазен утикач

Трифазен утикач за поврзување на шпорет.

Женски утикач BszMarket.com.mk

Утикач женски

Женски утикач за поврзување со кабел од електричен уред.

Шелна за кабел BszMarket.com.mk

Шелна за кабел

Шелна држач за кабел.

Шуко страничен BszMarket.com.mk

Шуко утикач страничен

Страничен шуко утикач за поврзување со кабел од електричен уред.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.