Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Разделник BszMarket.com.mk

Разделник / утикач Т

Разделник со 3 приклучока за електрични уреди.

Разделник BszMarket.com.mk

Разделник Т

Разделник со 2 приклучока за електрични уреди.

Рефлектор BszMarket.com.mk

Рефлектор

Рефлектор за надворешно осветување.

Рефлектор BszMarket.com.mk

Рефлектор со сензор

Рефлектор за надворешно осветување. Со сензор за светлина.

Спратна табла  BszMarket.com.mk

Спратна табла

Спратна табла за автоматски осигурувачи. Достапна во повеќе големини.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.