Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Продолжен кабел BszMarket.com.mk

Продолжен кабел

Продолжен кабел со приклучок за електричен уред.
Должина: 5 m.

Продолжен кабел BszMarket.com.mk

Продолжен кабел

Продолжен кабел со приклучок за електричен уред.
Должина: 20 m.

PVC изолир BszMarket.com.mk

Изолир трака

PVC трака за изолирање на голи жици.

Разделник BszMarket.com.mk

Разделник 8

Разделник со 8 приклучоци за електрични уреди и со копче за контрола на електричната енергија.

Разделник BszMarket.com.mk

Разделник 3

Разделник со 3 приклучоци за електрични уреди.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.