Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Држач за кабел BszMarket.com.mk

Држач за кабел

Држач реден за кабел.

Кабел BszMarket.com.mk

Кабел

Пластивициран кабел со утикач за различни електронски уреди.

Кабел BszMarket.com.mk

Кабел

Кабел со утикач за различни електронски уреди.

Продолжен кабел BszMarket.com.mk

Продолжен кабел

Продолжен кабел со седум приклучоци за електрични уреди и копче за контролирање на електричната енергија.

Продолжен кабел BszMarket.com.mk

Продолжен кабел

Продолжен кабел со пет приклучоци за електрични уреди и копче за контролирање на електричната енергија.

 

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.