Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Автоматски осигурач BszMarket.com.mk

Автоматски осигурувач

Автоматски осигурурувач за електична табла.

Вентилациона решетка BszMarket.com.mk

Вентилациона решетка

Фасадна вентилациона решетка.

Дозна 67 BszMarket.com.mk

Дозна 67

Дозна за во ѕид за електрична инсталација.
Со дијаметар од 67 mm.

Дозна 78 BszMarket.com.mk

Дозна 78

Дозна за во ѕид за електрична инсталација.
Со дијаметар од 78 mm.

Дозна 100 x 100 BszMarket.com.mk

Дозна 100 x 100

Коцкаста доза за во ѕид за електрична инсталација.
Димензии: 100 x 100 mm.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.