Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Ceresit cm 9 BszMarket.com.mk

Ceresit cm 9

Лепење на керамички плочки во внатрешни простории.
Пакување: 25 kg

Ceresit cm 15 BszMarket.com.mk

Ceresit cm 15

Лепило за мермер врз типични и недеформирани подлоги како: бетон, цементна кошуљица и др.
Пакување: 25 kg

Ceresit cm 16 BszMarket.com.mk

Ceresit cm 16

Лепило за лепење на керамички, порцелански и плочки од природен камен.
Пакување: 25 kg

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.