Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Бетон бургија BszMarket.com.mk

Бургија за бетон

Метална бургија за бушење во бетон. Достапна во повеќе димензии.

Дрво бургија BszMarket.com.mk

Бургија за дрво

Метални бургии за бушење во дрво. Достапни во повеќе димензии.

Метална бургија BszMarket.com.mk

Бургија за дрво

Метална бургија за бушење во метал. Достапна во повеќе димензии.

Бургија за Хилта BszMarket.com.mk

Бургија за хилта

Метална бургија за хилта. Достапна во повеќе димензии.

Машинска завртка BszMarket.com.mk

Машинска завртка

Машински завртки со шестоаголни глави достапни во повеќе големини.

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.