Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Aqua emajl BszMarket.com.mk

Aqua emajl

Премаз за декоративна заштита за сите видови на дрво и метал.
Пакување: 750 ml

Epoxy Extra BszMarket.com.mk

Neostik Epoxy extra

Двокомпонентно лепило со висок квалитет за лепење на повеќе видови материјали.
Пакување: 18 ml

Кит за дрво BszMarket.com.mk

Кит за дрво

Еднокомпонентно средство за израмнување на
помалите неправилности и неравнини во дрвото.
Пакување: 350 g , 750 g

Neostik FIX BszMarket.com.mk

Neostik FIX

Монтажно дисперзиско водоотпорно лепило за брза монтажа на различни елементи.
Пакување: 200 g, 375 g и 1 kg

Neostik FIX BszMarket.com.mk

Neostik FIX Styropor

Монтажно дисперзиско лепило за лепење на различни елементи од стиропор.
Пакување: 310 ml

Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.