Лого BszMarket.com.mk
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито .
Превземете Flash Player
Мени BszMarket.com.mk
Треба да го надоградите вашиот Flash Player или да дозволите користење на javascript за да го видите web менито.
Get Flash Player

Прашајте не BszMarket.com.mk

facebooktwitter

Бои и Лакови BszMarket.com.mk
Бои и Лакови BszMarket.com.mk


Направете го просторот околу вас пријатен за престој. Нека ве опкружуваат омилените бои и нивните нијанси. Кај нас ќе најдете се за бојадисување на просторот: бои, подлоги, лакови, китови, четки, ваљаци, траки за прецизирање и други додатоци за бојадисување.

 

Elektrika BszMarket.com.mk
Електрика, железарија и прибор BszMarket.com.mk


Дали се бавите со електрика? Потребни ли ви се бургии, завртки и навртки? А дали ви е потребен прибор за работа? Доколку одговорот на било кое од горенаведените прашања гласи "ДА!", тогаш дојдете кај нас бидејќи ние имаме широк асортиман од производите кој ви се потребни.

 

Санитарии и водовод BszMarket.com.mk
Санитарии и водовод BszMarket.com.mk


Направете ја вашата бања од соништата. Дојдете кај нас и ќе најдете се започнувајки од водоводната инсталација, а завршувајќи со санитарните елементи кои сакате да ги поставите во вашата бања од соништата. Најголем избор на: ППР Фитинг, панцир црева, сифони, батерии итн.

 

Услуги BszMarket.com.mk
Услуги BszMarket.com.mk


Потребна ли ви е професионална изведба? Тука е професионалниот тим на БСЗ инженеринг кој ги изработува сите завршни работи во градежништвото како: поставување на електрична и водоводна инсталација, молеро фарбарски услуги, комплетно уредување на купатила и бањи и тн.

 


Екстра понуда BszMarket.com.mk
Купете со лична карта BszMarket.com.mk
Зошто кај нас? BszMarket.com.mk

Зошто да
купувате кај нас?

Најквалитетни производи

имаме најквалитетни производи позади кои стојат најдобрите светски марки.

Плаќање на рати

купувајте кај нас и плаќајте на онолку рати колку вас ви одговара.

Зошто користење на
нашите услуги?

Професионална изведба

тимот на БСЗ инженеринг е составен од високо обучени професионалци со големо работно искуство.